MONTESORI U VRTIĆU 2-3 godine

9,80 

Neka vaše dijete zakorači u svijet znanja sa radnom sveskom iz nove edicije Montesori u vrtiću! Pomoću ove radne sveske dvogodišnje dijete će se upoznati i savladati program za vrtić, zasnovan ...pročitaj više

10 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 26971 Categories: , , ,

Opis

Neka vaše dijete zakorači u svijet znanja sa radnom sveskom iz nove edicije Montesori u vrtiću! Pomoću ove radne sveske dvogodišnje dijete će se upoznati i savladati program za vrtić, zasnovan na temelju osnovnih principa pedagogije Montesori! Vaše dijete će se, kroz raznovrsne aktivnosti, upoznati sa slovima i brojevima, oblicima i bojama i svijetom koji ga okružuje, rukujući nastavnim priborom i otkrivajući nove pojmove. Steći će samostalnost i razviti samopouzdanje, obogatiti fond reči, razviti koncentraciju, moć zapažanja i grafomotoričke veštine.

Ova sveska podeljena je u tri velike oblasti:

• čitanje i pisanje: otkrivanje slova i zvukova, razvijanje finih grafomotoričkih veština, priprema za početno pisanje.

• razvrstavanje, slaganje, brojanje: dijete će razviti nov način razmišljanja tako što će naučiti da uparuje predmete, pravi zbirke i skupove, broji do tri.

• igre i otkrića: dijete će razumjeti i usvojiti pojam vremenskog slijeda tako što će slagati slike po odgovarajućem redosledu, naučiti da razlikuje godišnja doba.

Kako bi efikasno realizovalo brojne aktivnosti na putu otkrića, djetetu će biti dostupan pomoćni materijal koji će mu omogućiti da se aktivno uključi u savladavanje novih znanja i vještina.

povez: mek
broj strana: 87
pismo: ćirilica
format: 205 x 290

Dodatne informacije

Brend

Publik Praktikum

Djeca

Dječaci, Djevojčice, Unisex

Uzrast

2 godine, 3 godine

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “MONTESORI U VRTIĆU 2-3 godine”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

MONTESORI U VRTIĆU 2-3 godine

Menu
Kategorije