2034: ROMAN O SLEDECEM SVJETSKOM RATU – Eliot Akerman, Džejms Stavridis

11,50 

Kad rat počinje, obije strane vjeruju da će pobijediti. Dvanaestog marta 2034. komodor američke ratne mornarice Sara Hant nalazi se na palubi svog komandnog broda, razarača „Džon Pol Džouns...pročitaj više

2 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 24907 Categories: , , , ,

Opis

Kad rat počinje, obije strane vjeruju da će pobijediti.

Dvanaestog marta 2034. komodor američke ratne mornarice Sara Hant nalazi se na palubi svog komandnog broda, razarača „Džon Pol Džouns”, u rutinskoj patroli za kontrolu slobodne plovidbe u Južnom kineskom moru kada njen brod spazi neobilježenu ri­barsku koču sa čije palube kulja dim. Istog dana američki morna­rički pilot i major Kris Mičel, zvani Klin, upravlja avionom „F-35E lajtning” iznad Ormuskog moreuza, isprobavajući novu stelt tehnologiju na ivici iranskog vazdušnog prostora. Do kraja dana Klin će postati iranski zarobljenik, a razarač Sare Hant će završiti na dnu mora pošto ga potopi kineska ratna mornarica. U jednom danu američka vjera u stratešku dominaciju njihove vojske je uništena. Počinje nova, zastrašujuća era.

Uznemirujuće i uvjerljivo djelo o mogućoj budućnosti plod je sarad­nje nagrađivanog romanopisca Eliota Akermana i odlikovanog mornaričkog veterana, admirala Džona Stavridisa. Kroz mješavi­nu geopolitike i ljudske saosećajnosti, knjiga 2034 nas upoznaje s lepezom likova iz raznih zemalja – Amerike, Kine, Irana, Rusije i Indije. Niz pogrešnih proračuna vodi svijet u sve jaču međunarod­nu oluju, a Kina i Amerika platiće previsoku cijenu, što će zauvijek izmijeniti globalni odnos snaga.

Sve u 2034 je fikcija, zasnovana na aktuelnim činjenicama i spoje­na s iskustvom koje su autori stekli dugogodišnjim radom na najvi­šim i najpovjerljivijim nivoima službi državne bezbijednosti. Ponekad je potrebno ovakvo briljantno djelo da nas upozori na opasnost koja preti: 2034. godina je suviše blizu, a ova opominjuća priča je potencijalna mračna budućnost koju, bez sumnje, moramo izbjeći.

povez: mek
broj strana: 291
pismo: latinica
format: 140 x 200

Dodatne informacije

Boja

Braon

Brend

Stela

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “2034: ROMAN O SLEDECEM SVJETSKOM RATU – Eliot Akerman, Džejms Stavridis”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SKORO PREGLEDANO

2034: ROMAN O SLEDECEM SVJETSKOM RATU - Eliot Akerman, Džejms Stavridis

Menu
Kategorije