SREĆA U NESREĆI-Danijela Stil

10,30 

Roman Sreća u nesreći je mudra i topla knjiga Danijele Stil. Ovo je jedna od njenih najupečatljivijih protagonistkinja  koja otkriva sve čari i nedaće odgajanja tri veoma različite ćerke. K...pročitaj više

8 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 24906 Categories: , , , ,

Opis

Roman Sreća u nesreći je mudra i topla knjiga Danijele Stil. Ovo je jedna od njenih najupečatljivijih protagonistkinja  koja otkriva sve čari i nedaće odgajanja tri veoma različite ćerke.

Kao studentkinja na stručnoj praksi u pariskoj galeriji Iza­bela Makavoj upoznaje Patnama Armstronga. On je bogati sta­riji muškarac blage naravi koji živi povučeno od ostatka svijeta. Njen boravak u zamku u Normandiji je doživljaj saz­dan od snova, koji će se raspršiti kad otkrije da je trudna, znajući da brak ne dolazi u obzir.

Vrativši se u Njujork, Izabela započinje novu vezu, za koju se nada da će biti stabilnija, ali ubrzo uviđa da je napravi­la strašnu grešku, posle koje još jednom ostaje samohrana majka.

Sa dvije male ćerke Izabela neočekivano pronalazi sreću i lju­bav koje joj donose treće dijete, bebu veselu i radosnu poput njenog dragog oca. Međutim, život donosi nove promjene…

Tri ćerke izrastaju u tri veoma različite žene, a Izabela sa svakom od njih ima poseban odnos. Konačnom igrom sud­bine tajna iz prošlosti izlazi na vidjelo i zbližava majku sa ćerkama, pretvarajući izazovan trenutak u blagoslov.

povez: mek
broj strana: 260
pismo: latinica
format: 140×200

 

Dodatne informacije

Brend

Stela

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SREĆA U NESREĆI-Danijela Stil”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SREĆA U NESREĆI-Danijela Stil

Menu
Kategorije