ZA OVO STE ROĐENI-Čani Nikolas

12,40 

Ponekad kasno počinjemo zbog toga što svijet kaska za nama. Ovo je revolucionarni vodič astrološkinje iz Los Anđelesa koja ima više od million obožavalaca. U njemu želi da prikaže novoj gene...pročitaj više

11 na zalihi

prodato u poslednjih sati
Trust badget image
SKU: 24894 Categories: , ,

Opis

Ponekad kasno počinjemo zbog toga što svijet kaska za nama.

Ovo je revolucionarni vodič astrološkinje iz Los Anđelesa koja ima više od million obožavalaca. U njemu želi da prikaže novoj generaciji kako da koristi astrologiju kao alat za samootkrivanje, uspijeh i brigu o sebi.

Savremena astrologija ne traži od nas da pasivno prihvatamo svoju sudbinu već nas podstiče na akciju. Astrološkinja Čani Nikolas pokazuje kako da unesete ovu inspirativnu praksu u svoj život i prigrlite samoosnaživanje, intencionalnost i duhovnost.

Horoskopi u stilu: „U utorak ćeš upoznati svog princa na bijelom konju” sada su stvar prošlosti. Umjesto toga, Nikolas predvodi radikalno nov pristup astrologiji. U svojim modernim, uzbudljivim nedeljnim horoskopima ne govori čitaocima šta će im se desiti. Ona podstiče svoje posvećenike da preuzmu kontrolu – da se suoče sa sobom, sa svojim željama i potrebama – da ispune svoj potencijal služeći se snagom zvijezda.

Knjiga Za ovo ste rođeni objašnjava da možete doživjeti prosvjetljenje kad znate svoje zvijezdane znakove i šta oni govore o vašem individualnom karakteru. Razumijevanje natalne karte može vam pomoći da uskladite svoje namjere, otkrijete svoje jače strane, prepoznate oblasti u kojima treba da se razvijate. Takođe, pomoći će Vam da se povežete sa svojim unutrašnjim sopstvom i može vas usmjeriti na vašem duhovnom putu.

U eri kada sve veći broj ljudi ima osjećaj besmisla i želju da sazna više o sebi, ova knjiga vas uci kako da ukrotite zodijak da biste se bolje uskladili sa sobom i svojim mjestom u univerzumu.

povez: mek
broj strana: 230
pismo: latinica
format: 150 x 230

Dodatne informacije

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Brend

Harmonija

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ZA OVO STE ROĐENI-Čani Nikolas”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

ZA OVO STE ROĐENI-Čani Nikolas

Menu
Kategorije