BUDITE OSLONAC SVOJOJ DJECI – dr Gabor Mate

16,30 

Doktori Gordon Nojfeld i Gabor Mate se udruženim snagama hvataju ukoštac sa velikim problemom našeg vremena: današnja djeca se ugledaju na vršnjake – u njima traže vrijednosti, identitet i pra...pročitaj više

25 na zalihi

prodato u poslednjih sati
Trust badget image
SKU: 24161 Categories: , , , , ,

Opis

Doktori Gordon Nojfeld i Gabor Mate se udruženim snagama hvataju ukoštac sa velikim problemom našeg vremena: današnja djeca se ugledaju na vršnjake – u njima traže vrijednosti, identitet i pravila ponašanja. Ova „vršnjačka orijentacija” podriva povezanost porodice, ometa zdrav razvoj i njeguje neprijateljsku i seksualizovanu omladinsku kulturu. Djeca postaju oportunisti, otuđuju se, a najvažnije im je da budu „kul”.

Knjiga Budite oslonac svojoj deci objašnjava uzroke ovog izuzetno važnog sloma roditeljskog uticaja i nudi savjete kako se ponovo vezati za sinove i ćerke, uspostaviti odgovarajuću hijerarhiju kod kuće, postići da se djeca osećaju bezbijedno i shvaćeno, a potom povratiti njihovu odanost i ljubav. Ovo dopunjeno izdanje se konkretno bavi jedinstvenim izazovima koje je pred roditelje postavio uspon digitalnih uređaja i društvenih mreža. Pomogavši im da u sebi probude svima nama urođene instinkte, Nojfeld i Mate omogućiće roditeljima da ponovo preuzmu ulogu koju im je priroda namijenila i budu svojoj djeci istinski izvor razumijevanja, sigurnosti i nježnosti.

povez: mek
broj strana: 365
pismo: latinica
format: 150 x 230

Dodatne informacije

Brend

Publik Praktikum

Uzrast

7 godina, 8+ godina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “BUDITE OSLONAC SVOJOJ DJECI – dr Gabor Mate”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SKORO PREGLEDANO

BUDITE OSLONAC SVOJOJ DJECI - dr Gabor Mate

Menu
Kategorije