SREĆAN NOVAC-Ken Honda

9,80 

Najpoznatiji japanski guru za lični razvoj uči vas kako da dosegnete duševni mir kada je u pitanju novac. Često je novac izvor straha, stresa, ljutnje, razlog za prekid veze, a ponekad može da u...pročitaj više

6 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 24156 Categories: , ,

Opis

Najpoznatiji japanski guru za lični razvoj uči vas kako da dosegnete duševni mir kada je u pitanju novac.

Često je novac izvor straha, stresa, ljutnje, razlog za prekid veze, a ponekad može da uništi život. Volimo da mislimo kako je novac samo broj ili parče papira, ali on je mnogo više od toga. On ima sposobnost da se smije, mijenja se kada ga dajemo praćeni određenim osjećanjem, a energija kojom nas obuzima utiče ne samo na nas same već i na druge.

Iako Kena Hondu često nazivaju „guruom novca”, njegov pravi posao u protekloj deceniji bio je da pomogne ljudima širom svijeta da otkriju alate koje već posjeduju da bi „izliječili” svoj život i odnos sa novcem. Naučite kako da se prema novcu odnosite kao prema rado viđenom gostu, dopuštajući mu da dolazi i odlazi s poštovanjem i bez ljutnje; shvatite i poboljšajte emocionalnu finansijsku inteligenciju; razbijte mit o oskudici i prihvatite proces davanja novca, a ne samo primanja. Ova knjiga vas neće popraviti jer, kako kaže njen autor, već ste dobri!

povez: mek
broj strana: 155
pismo: latinica
format: 150 x 230

Dodatne informacije

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Brend

Harmonija

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SREĆAN NOVAC-Ken Honda”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SREĆAN NOVAC-Ken Honda

Menu
Kategorije