POSLEDNJI IZGNANICI-En Šin

11,90 

Nezaboravna saga inspirisana istinitim događajima, Poslednji izgnanici nam donose upečatljiv i potresan portret mladog para u Sjevernoj Koreji i njihove borbe za ljubav i slobodu. Ćin i Sođa up...pročitaj više

13 na zalihi

prodato u poslednjih sati
Trust badget image
SKU: 24149 Categories: , , , ,

Opis

Nezaboravna saga inspirisana istinitim događajima, Poslednji izgnanici nam donose upečatljiv i potresan portret mladog para u Sjevernoj Koreji i njihove borbe za ljubav i slobodu.

Ćin i Sođa upoznali su se i zaljubili jedno u drugo dok su studirali na Univerzitetu u Pjongjangu. Ona je bila mlada novinarka iz ugledne porodice, a on iz siromašnog gradića u unutrašnjosti.

U Sjevernoj Koreji dolazi do velikih političkih previranja, zemlja je utonula u haos, vlada glad. Kada se Ćin vrati kući i zatekne svoju porodicu kako gladuje, donosi ishitrenu odluku koja će ga proganjati do kraja života.

Stotinama kilometara dalje, Sođa počinje da osjeća ispraznost privilegija kojima je okružena kada sazna da je Ćin nestao. Stavljajući sve na kocku, Sođa odlučuje da ga pronađe i kreće na opasno putovanje koje je vodi u mračno kriminalno podzemlje. To će na probu staviti njihovu ljubav i volju za preživljavanjem.

povez: mek
broj strana: 327
pismo: latinica
format: 140 x 200

Dodatne informacije

Brend

Stela

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “POSLEDNJI IZGNANICI-En Šin”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

POSLEDNJI IZGNANICI-En Šin

Menu
Kategorije