ŽIVOT IZMEĐU ŽIVOTA- dr Majkl Njutn

12,40 

Doktor Majkl Njutn je svjetski priznati hipnoterapeut.  Nadaleko je poznat po svojoj tehnici duhovne regresije, kojom se subjekti u hipnotičkom transu odvode u duhovni svijet, u vrijeme života izme...pročitaj više

7 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 23814 Categories: , ,

Opis

Doktor Majkl Njutn je svjetski priznati hipnoterapeut.  Nadaleko je poznat po svojoj tehnici duhovne regresije, kojom se subjekti u hipnotičkom transu odvode u duhovni svijet, u vrijeme života između života.

Nakon čitanja njegovih bestselera Putovanje duša i Sudbina duša, gdje je predstavio svoj rad sa klijentima, mnogobrojni čitaoci širom svijeta poželjeli su da otkriju kako izgleda njihov život „na onoj strani”. Žele da znaju ko su njihove srodne duše, duhovni vodiči i koja je njihova svrha u sadašnjem životu na Zemlji.

U knjizi Život između života doktor Njutn otkriva svoju metodu duhovne regresije. Na osnovu svog bogatog iskustva i poznavanja duhovnog svijeta daje nam odgovore na neka od vječitih pitanja. To su pitanja poput: „Ko smo mi?”, „Odakle smo došli?” i „Zašto smo ovdje?”. Ova revolucionarna knjiga predstavlja vodič kroz hipnoterapiju za duhovnu regresiju i namenjena je kako profesionalnim hipnoterapeutima, tako i  čitaocima.

povez: mek
broj strana: 230
pismo: latinica
format: 150 x 230

Dodatne informacije

Brend

Harmonija

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ŽIVOT IZMEĐU ŽIVOTA- dr Majkl Njutn”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

ŽIVOT IZMEĐU ŽIVOTA- dr Majkl Njutn

Menu
Kategorije