KAD NIKO NE GLEDA-Alisa Kol

9,50 

Kad očekuješ da te drugi služe, naročito oni koje zlostavljaš, trebalo bi da obraćaš više pažnje na ono što ti je posluženo. Sidni Grin je rođena i odrasla u Bruklinu, ali njen voljeni ...pročitaj više

10 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 23042 Categories: , , , , ,

Opis

Kad očekuješ da te drugi služe, naročito oni koje zlostavljaš, trebalo bi da obraćaš više pažnje na ono što ti je posluženo.

Sidni Grin je rođena i odrasla u Bruklinu, ali njen voljeni kraj počinje da se mijenja nevjerovatnom brzinom. Zgrade s luksuznim stanovima niču kao korov, preko noći se pojavljuju table s natpisima NA PRODAJU, a komšije koje poznaje čitavog života nestaju. Kako bi sačuvala prošlost i sadašnjost svog kraja, Sidni usmjerava svoju frustraciju na organizovanje turističkog obilaska Bruklina, u čemu joj se neočekivano i mimo njene volje pridružuje jedan od pridošlica, njen susjed Teo.

Ali Sidnino i Teovo uranjanje u istoriju Bruklina ubrzo se pretvara u jezivi vrtlog paranoje i straha. Možda se njihovi susedi uopšte nisu odselili u predgrađe, a obnova starog Bruklina počinje da djeluje smrtonosnije i sasvim drugačije nego što je prikazano.

Kada slučajnosti postaju teorija zavjere? Gde odlaze ljudi koje džentrifikacija potiskuje iz sopstvenih kvartova? Mogu li Sidni i Teo dovoljno verovati jedno drugom – pa čak i sebi samima – kako bi zajedno saznali šta se dešava pre nego što i sami nestanu?

povez: mek
broj strana: 309
pismo: latinica
format: 140 x 200

Dodatne informacije

Brend

Stela

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “KAD NIKO NE GLEDA-Alisa Kol”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SKORO PREGLEDANO

KAD NIKO NE GLEDA-Alisa Kol

Menu
Kategorije