KNJIGA O VAKCINAMA – Dr Robert V. Sirs

13,20 

Zbog ogromne pažnje koja se posvjećuje mogućim zdravstvenim rizicima usled imunizacije u djetinjstvu, roditelji više ne slijede savjete ljekara i ne vode automatski svo­ju djecu na vakcinaciju. O...pročitaj više

25 na zalihi

prodato u poslednjih sati
Trust badget image
SKU: 22701 Categories: , , , ,

Opis

Zbog ogromne pažnje koja se posvjećuje mogućim zdravstvenim rizicima usled imunizacije u djetinjstvu, roditelji više ne slijede savjete ljekara i ne vode automatski svo­ju djecu na vakcinaciju. Oni postavljaju pitanja. Problem je u tome što ih potraga za odgovorima dovodi do su­protstavljenih, jednostranih informacija: ljekari tvrde da roditelji ugrožavaju djetetov život ako odbiju vakcine, dok radikalni protivnici imunizacije ostaju pri stavu da roditelji ugrožavaju život djeteta ako ih prihvate.

Zahvaljujući Knjizi o vakcinama, roditelji konačno ima­ju nepristrasan izvor zasnovan na činjenicama, u kome mogu da potraže odgovore. Svako poglavlje posvećeno je paru bolest–vakcina i nudi opsežnu diskusiju o tome šta je ta bolest, koliko je rijetka ili česta, ozbiljna ili bezopasna, koji su sastojci kao i koje su sve moguće nuspojave.

Roditelji će svakako morati sami da donesu informisanu odluku budući da doktor Bob Sirs nije ni za vakcine ni protiv njih. Međutim, Knjiga o vakcinama ponudiće upra­vo one informacije koje roditelji žele da dobiju i koje su im potrebne dok se probijaju kroz lavirint vakcina.

prevodilac: Irina Vujičić
povez: mek
broj strana: 290
pismo: latinica

Dodatne informacije

Brend

Publik Praktikum

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “KNJIGA O VAKCINAMA – Dr Robert V. Sirs”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

KNJIGA O VAKCINAMA - Dr Robert V. Sirs

Menu
Kategorije