LAVIRINT SEĆANJA – BLEJK KRAUČ

12,50 

Kakav li je osjećaj sjećati se sopstvene smrti? Sjećanje čini stvarnost. To je ono što otkriva njujorški detektiv Bari Saton dok istražuje razarajući fenomen koji su mediji nazvali ...pročitaj više

37 na zalihi

prodato u poslednjih sati
Trust badget image
SKU: 21942 Categories: , , , ,

Opis

Kakav li je osjećaj sjećati se sopstvene smrti?

Sjećanje čini stvarnost.

To je ono što otkriva njujorški detektiv Bari Saton dok istražuje razarajući fenomen koji su mediji nazvali „sindrom lažnog sećanja” – tajanstveno stanje koje tera svoje žrtve u ludilo stvarajući im sjećanja o životu koji nikada nisu živjele.

U njega vjeruje i neuronaučnica Helena Smit. Upravo iz tog razloga, posvetila je svoj život stvaranju tehnologije koja će omogućiti ljudima da sačuvaju najdragocenija sjećanja. Ako joj to pođe za rukom, svako će moći ponovo da iskusi svoj prvi poljubac, rođenje djeteta, poslednje trenutke s roditeljem koji umire.

Dok traga za istinom, Bari se suočava s protivnikom koji je opasniji od svake bolesti – silom koja ne napada samo naš um nego i samu strukturu prošlosti. I dok dejstvo te sile počinje da uništava svijet kakav znamo, samo Bari i Helena, radeći zajedno, imaju kakvu-takvu priliku da je savladaju.

Ali kako da uspijeju u tome kada se sama stvarnost mijenja i ruši svuda oko njih?

Lavirint sjećanja je štivo koje se ne ispušta iz ruku, ali i složena naučnofantastična zagonetka o vremenu, identitetu i sjećanju. Ovakav triler je samo Blejk Krauč mogao da zamisli, a Lavirint sećanja je nesumnjivo njegovo najambicioznije i najzagonetnije djelo dosad.

„Prepuno preokreta i veoma zamršeno… Roman čiji se zaplet prepričava pored logorske vatre.” – Njujork tajms buk rivju

PROGLAŠENA ZA JEDNU OD NAJBOLJIH KNJIGA GODINE u izboru časopisa Tajm.

povez: mek
broj strana: 324
pismo: latinica
format: 140 x 200

Dodatne informacije

Brend

Stela

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “LAVIRINT SEĆANJA – BLEJK KRAUČ”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

LAVIRINT SEĆANJA - BLEJK KRAUČ

Menu
Kategorije