POVRATAK SEBI-Osho

9,50 

Prelijepo ilustrovana zbirka vježbi usmjerene pažnje za opuštanje, uzemljenje i otkrivanje unutrašnjeg mira, legendarnog duhovnog učitelja Oshoa. Svi smo mi doživjeli trenutke kada smo se osj...pročitaj više

12 na zalihi

prodato u poslednjih sati
Trust badget image
SKU: 11955 Categories: , ,

Opis

Prelijepo ilustrovana zbirka vježbi usmjerene pažnje za opuštanje, uzemljenje i otkrivanje unutrašnjeg mira, legendarnog duhovnog učitelja Oshoa.

Svi smo mi doživjeli trenutke kada smo se osjećali  opušteno, uzemljeno, oslobođeno svih nemira koji nam karakterišu veći dio svakodnevnog života. Ti trenuci mogu se javiti u prirodi ili u dubinama neke aktivnosti u kojoj uživamo. Pokazuju nam da smo tačno tamo gdje i treba da budemo.

Meditacije u knjizi Povratak sebi odabrane su iz stotina Oshovih javnih govora i privatnih razgovora. Ovi odlomci nam nude uputstva o meditaciji i konkretne tehnike, uvid u navike usled kojih smo stalno napeti i rastrzani. Uči nas kako bi život mogao da izgleda kada bismo prepoznali te navike i oslobodili ih se. Vježbe podrazumevaju aktiviranje svijesti, otvaranje srca, učenje kako da se opustimo i koncentrišemo ne bismo li izvukli najveće koristi iz meditacije.

Uz brojne vesele ilustracije u boji, knjiga Povratak sebi poziva čitaoce da zarone u meditacije u bilo kom trenutku ili da čitaju knjigu redom radi pravog iskustva „povratka kući”.

povez: mek
broj strana: 140
pismo: latinica
format: 150 x 230
isbn: 9788660357931

Dodatne informacije

Brend

Harmonija

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “POVRATAK SEBI-Osho”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

POVRATAK SEBI-Osho

Menu
Kategorije