IZMEĐU SREĆAN I NESREĆAN – Adam Silvera

10,50 

SJEĆANJA: NEKA SU BOLNA, NEKA NAS VODE NAPRIJED; NEKA SU TU ZAUVIJEK, A DRUGA SAMI ZABORAVLJAMO. NE ZNAMO ZAISTA KOJA ĆEMO USPJETI DA PREŽIVIMO…” Poput „Večnog sjaja besprekornog uma", i ...pročitaj više

10 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 11375 Categories: , , ,

Opis

SJEĆANJA: NEKA SU BOLNA, NEKA NAS VODE NAPRIJED; NEKA SU TU ZAUVIJEK, A DRUGA SAMI ZABORAVLJAMO. NE ZNAMO ZAISTA KOJA ĆEMO USPJETI DA PREŽIVIMO…”

Poput „Večnog sjaja besprekornog uma”, i romana „Aristotel i Dante otkrivaju tajne univerzuma”, nevjerovatan prvijenac Adama Silvere postavlja pitanje rase, statusa seksualnosti, smjestivši priču u Bronks, u jedno ljeto u bliskoj budućnosti. Šesnaestogodišnji Aron Soto pokušava da pronađe sreću nakon što ga je potresla porodična tragedija. Tokom ljeta postepeno se prisjeća šta znači sreća, jer mu podršku pruža njegova djevojka Dženeviv, ali tu je i novi najbolji drug, Tomas, koji uspijeva da natjera Arona da prihvati svoju prošlost i suoči se s budućnošću. Dok se Tomas i Aron zbližavaju, Aron otkriva nešto o sebi što prijeti da uzdrma novootkriveno zadovoljstvo. Revolucionarni postupak izmjene sjećanja, koji se izvodi na Leteo institutu, možda može da mu pomogne da se popravi.

Ali šta ako to znači da će zaboraviti ono što zaista jeste?

„Silvera je uspio da mi potpuno slomi srce a da mi izmami osmijeh. Nezaboravno.” – Beki Albertali, autorka romana „Sajmon protiv zavjere homo sapiensa”

„Obavezno pročitajte.” – Njujork tajm

 

Dodatne informacije

Brend

Publik Praktikum

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Djeca

Dječaci, Djevojčice, Unisex

Uzrast

8+ godina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “IZMEĐU SREĆAN I NESREĆAN – Adam Silvera”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SKORO PREGLEDANO

IZMEĐU SREĆAN I NESREĆAN - Adam Silvera

Menu
Kategorije