KAKO VEŽBATI – Dalaj Lama

9,70 

Zajednička želja svih nas, ljudskih bića, jeste da budemo srećni i da naš život ima smisla. Prema riječima Njegove Svetosti Dalaj Lame, sposobnost da pronađemo potpuno ispunjenje leži u svako...pročitaj više

14 na zalihi

prodato u poslednjih sati
Trust badget image
SKU: 10932 Categories: , ,

Opis

Zajednička želja svih nas, ljudskih bića, jeste da budemo srećni i da naš život ima smisla. Prema riječima Njegove Svetosti Dalaj Lame, sposobnost da pronađemo potpuno ispunjenje leži u svakom od nas. U ovoj krajnje posebnoj knjizi, duhovni i svetovni vođa Tibeta, dobitnik Nobelove nagrade, i autor bestselera pomaže čitaocima da krenu na put prosvjetljenja na zapanjujuć način osvjetljavajući bezvremene mudrosti i dajući pristupačne preporuke za svakodnevnu vježbu.

Knjiga Kako vježbati podijeljena je na niz posebnih koraka koji će one koji tragaju za duhovnim odvesti do prosvjetljenja. Dok tragate za načinom na koji ćete najbolje upražnjavati moral, meditirati i biti mudri, ona će biti vaš stalni pratilac. Ova pristupačna knjiga pomoći će vam da otvorite srce, da nikom ne činite ništa nažao, i da sačuvate mentalni spokoj dok vam Dalaj Lama pokazuje kako da prevaziđete svakodnevne prepreke, od osjećanja bijesa i nepovjerenja do ljubomore, nesigurnosti i kontraproduktivnog mišljenja. Prožeta živahnim duhom i razigranošću Njegove Svetosti, knjiga Kako vježbati nudi mudar i praktičan uvid u ljudsku psihu i u najdublje težnje koje nas sve povezuju.

povez: mek
broj strana: 145
pismo: latinica
format: 140 x 200

Dodatne informacije

Brend

Harmonija

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “KAKO VEŽBATI – Dalaj Lama”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

KAKO VEŽBATI - Dalaj Lama

Menu
Kategorije