ISTINA JE U VAMA-Gordana Biernat

9,90 

Prošlost i budućnost ne postoje sve dok ne pomislite na njih. Gordana Biernat se kao jedina iz Evrope našla na listi Opre Vinfri pod nazivom Super Soul 100 Teacher -grupi probuđenih duhovnih u...pročitaj više

2 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 8302 Categories: , , ,

Opis

Prošlost i budućnost ne postoje sve dok ne pomislite na njih.

Gordana Biernat se kao jedina iz Evrope našla na listi Opre Vinfri pod nazivom Super Soul 100 Teacher -grupi probuđenih duhovnih učitelja i vizionara koji pomažu razvoju čovječanstva.

Njeni iskreni i inspirativni tvitevi daju podstrek stotinama hiljada ljudi širom svijeta, ulivajući im vjeru u sebe i svoje moći. Mudrošću sadržanom u knjizi Istina je u vama, Gordana podstiče svoje čitaoce da postanu svjesni svog istinskog potencijala i unutrašnje moći, podsjećajući ih na to ko su zaista i zašto su ovdje.

Sve „istinite misli” date u ovoj knjizi imaju jedan jedini cilj – da vam pomognu da razumijete sebe i svoje mjesto i ulogu u svijetu.

Između ostalog, saznaćete:

  •  Kako zakon privlačenja zaista funkcioniše;
  •  Na koji način vaše misli, uvjerenja i riječi utiču na to kako kreirate svoju realnost;
  •  Kako možete da promijenite svoja sećanja;
  •  Zašto vaša budućnost ne zavisi od vaše prošlosti.

Ovu knjigu možete da koristite i kao svoj lični vodič u trenucima nedoumice. Dovoljno je da postavite pitanje, otvorite knjigu na bilo kojoj stranici i pročitate sinhronicistički dobijeni odgovor.

Mi smo zaista moćna bića. Sve što se dešava između našeg prvog i poslednjeg udaha imamo moć da transformišemo, promijenimo i oblikujemo tako da nam bude od koristi. Ono što vam se desilo u prošlosti, kad ste bili dijete, nije vaša odgovornost. Ono što radite s tim iskustvima – sjećanjima – SADA, to jeste vaša odgovornost.

povez: mek
broj strana: 212
pismo: latinica
format: 150 x 230

Dodatne informacije

Brend

Harmonija

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ISTINA JE U VAMA-Gordana Biernat”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

ISTINA JE U VAMA-Gordana Biernat

Menu
Kategorije