PRELAZAK NA ČVRSTU HRANU-Džil Rapli, Trejsi Murket

9,30 

Nema istraživanja koja dokazuju opravdanost shvatanja da bebe na čvrstu hranu treba da prelaze tako što ih hranimo kašicama. Bebe koje jedu same koriste svoje prirodne sposobnosti da probaju uk...pročitaj više

7 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 7311 Categories: , , , , ,

Opis

Nema istraživanja koja dokazuju opravdanost shvatanja da bebe na čvrstu hranu treba da prelaze tako što ih hranimo kašicama.

Bebe koje jedu same koriste svoje prirodne sposobnosti da probaju ukuse, teksture, boje i mirise. Dopuštajući im da eksperimentišu s hranom brzinom koja im odgovara, podstičemo njihovu nezavisnost i samopouzdanje. Takodje, poboljšava im se koordinacija oko-ruka i vještina žvakanja.

Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta je praktičan vodič za uvođenje čvrste hrane, zahvaljujući kojem će dijete izrasti u sigurnu osobu koja uživa u hrani. Roditeljima će pokazati zbog čega prelazak na čvrstu hranu ima smisla, a oni će biti sigurni u prirodne sposobnosti i instinkte svoje bebe.

Kroz praktične savjete o započinjanju, ovaj prirucnik preispituje stav da bebe treba hraniti na kašičicu. Pokazuje vam zbog čega je najzdravije da dijete jede samo od početka. Bebi ćete dopustiti da odluči koliko hrane želi da pojede i na koji način.

povez: mek
broj strana: 201
pismo: latinica
format: 150 x 230

Dodatne informacije

Brend

Publik Praktikum

Djeca

Bebe, Dječaci, Djevojčice, Unisex

Odrasli

Ženski

Uzrast

1 godina, Do 12 mjeseci

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “PRELAZAK NA ČVRSTU HRANU-Džil Rapli, Trejsi Murket”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

PRELAZAK NA ČVRSTU HRANU-Džil Rapli, Trejsi Murket

Menu
Kategorije