GOSPODARICA PONOĆI – Kasandra Kler

15,70 

Nekada smo najsuroviji prema onima koji nas najviše podsjećaju na nas same. U tajnom svijetu u kojem se ratnici anđeoskog porijekla bore protiv demona, parabatai je sveta riječ. Parabatai je...pročitaj više

2 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 6575 Categories: , , ,

Opis

Nekada smo najsuroviji prema onima koji nas najviše podsjećaju na nas same.

U tajnom svijetu u kojem se ratnici anđeoskog porijekla bore protiv demona, parabatai je sveta riječ.

Parabatai je tvoj saborac. Parabatai je tvoj najbolji drug. Parabatajii mogu jedno drugome biti sve, ali ni po koju cijenu ne smiju da se zaljube jedno u drugo.

Ema Karsters je borac, Senolovac, uzdanica svoga naraštaja. Živi za borbu. Rame uz rame sa svojim parabataijem Džulijanom Blektornom, nadzire ulice Los Anđelesa gde vampiri uživaju u glamuroznim zabavama, vješci žive kao holivudski glumci, a vile – najmoćnije od svih natprirodnih bića – žive na ivici rata sa Senolovcima. Kad se na ulicama pojave tijela mrtvih ljudi i vila, ubijenih na isti način kao što su ubijeni Emini roditelji kad je bila mala, dolazi do sklapanja neobičnog saveza. Ema dobija priliku za osvetu, a Džulijan priliku da vrati svog brata Marka koga su vile zarobile pet godina pre toga. Ema, Mark i Džulijan moraju da riješe ubistva u roku od dvije nedelje prije nego što i sami postanu mete.

Emu istraga vodi od morskih pećina ispunjenih vradžbinama do mjesta na kojima se na lutriji kao nagrada izvlači smrt. Svaki trag na koji nailazi donosi obilje novih tajni. Šta to Džulijan godinama od nje krije? Zašto zakoni Senolovaca zabranjuju ljubav između parabataija? Ko je stvarno ubio njene roditelje i da li je ona spremna da podnese istinu?

Volšebni mračni svet Senolovaca očarao je milione čitalaca širom svijeta. Pridružite se pustolovini u Gospodarici ponoći, dugo očekivanom prvom dijelu nove trilogije Kasandre Kler.

Priča ispunjena obiljem tajni i smrtonosnim žarom. – Kirkus

Dodatne informacije

Brend

Publik Praktikum

Djeca

Dječaci, Djevojčice, Unisex

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “GOSPODARICA PONOĆI – Kasandra Kler”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SKORO PREGLEDANO

Gospodarica ponoći Kasandra Kler

GOSPODARICA PONOĆI - Kasandra Kler

Menu
Kategorije