MRAČNIJA NIJANSA MAGIJE-Viktorija Švab

10,30 

Prije bih umrla u pustolovini nego živjela ne čineći ništa. Kel je jedan od poslednjih Antarija – magova sa sposobnošću da putuju između paralelnih Londona: Crvenog, Sivog, Bijelog i, neka...pročitaj više

9 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 5795 Categories: , ,

Opis

Prije bih umrla u pustolovini nego živjela ne čineći ništa.

Kel je jedan od poslednjih Antarija – magova sa sposobnošću da putuju između paralelnih Londona: Crvenog, Sivog, Bijelog i, nekada, Crnog.

Kel je odrastao u Arnesu ‒ Crvenom Londonu ‒ i zvanično služi kao ambasador imperije Mareš, putujući između često krvavih promjena vlasti u Bijelom Londonu i dvora Džordža III u najdosadnijem od Londona u kome više nema magije.

Nezvanično, Kel je krijumčar, uslužuje ljude spremne da plate kako bi vidjeli bar tračak svijeta koji nikada neće vidjeti. To je drzak hobi sa opasnim posledicama, koje Kel sada osjeća na svojoj koži.

Poslije jedne razmjene koja se loše završila, Kel bježi u Bijeli London gdje nalijeće na Dilajlu Bard, džeparoša sa visokim stremljenjima. Ona ga prvo pljačka, a onda spasava od smrtnog neprijatelja i na kraju tjera Kela da je odvede u drugi svijet na pravu avanturu.

Sada je na djelu opasna magija, a izdaja vreba iza svakog ćoška. Da bi spasili sve svjetove, prvo moraju da ostanu živi.

Švabova stvara genijalan svet paralelnih Londona u ovoj maštovitoj, briljantno osmišljenoj fantaziji. – Publishers Weekly

Mračnija nijansa magije je poput neprocenjivog predmeta, iz nekog drugog, boljeg svijeta knjiga fantazije. Ljubitelji fantastike obožavaće ovu uzbudljivu avanturu, sa složenim magijskim sistemom, ozbiljnim junakom i smelom junakinjom. ‒ Kirkus Reviews

povez: mek
broj strana: 380
pismo: latinica
format: 140 x 200

Dodatne informacije

Djeca

Dječaci, Djevojčice

Brend

Publik Praktikum

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “MRAČNIJA NIJANSA MAGIJE-Viktorija Švab”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SKORO PREGLEDANO

MRAČNIJA NIJANSA MAGIJE-Viktorija Švab

Menu
Kategorije