SMRTONOSNE MAŠINE-Filip Riv

9,90 

Svijet je razoren Šezdesetominutnim ratom, a pokretni gradovi već hiljadama godina jure na točkovima, prinuđeni da proždiru jedni druge ne bi li pronašli gorivo za dalje kretanje. Držeći se n...pročitaj više

2 na zalihi

prodato u poslednjih sati

POŽURITE! SAMO OSTALO NA LAGERU.

Trust badget image
SKU: 5789 Categories: , , , ,

Opis

Svijet je razoren Šezdesetominutnim ratom, a pokretni gradovi već hiljadama godina jure na točkovima, prinuđeni da proždiru jedni druge ne bi li pronašli gorivo za dalje kretanje.

Držeći se načela gradskog darvinizma, pogonski grad London jede sva druga mjesta oko sebe ne bi li obnovio zalihe i opstao. Kada se njegove vođe dokopaju razornog oružja iz Šezdesetominutnog rata u namjeri da ga upotrebe na Protivpogonskoj ligi,  mladi istoričar Tom moraće da ustane protiv sopstvenog grada kako bi spriječio da zlo zavlada čitavim svijetom.

Kotrljajući gradovi, leteći brodovi, nebeska naselja, gusarska sela na točkovima samo su dio maštovitog svijeta koji Filip Riv opisuje kroz četiri knjige sage Smrtonosne mašine koja uskoro dobija i filmsku verziju u produkciji Pitera Džeksona!

Knjiga koju nećete moći da ispustite iz ruku, donosi nam pustolovinu o gradovima koji proždiru jedni druge zbog koje ćete u potpunoj nevjerici čekati rasplet maštovitih obrta. – Booklist

povez: mek
broj strana: 271
pismo: latinica
format: 140 x 200

Dodatne informacije

Brend

Publik Praktikum

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Djeca

Dječaci, Djevojčice, Unisex

Uzrast

8+ godina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SMRTONOSNE MAŠINE-Filip Riv”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SMRTONOSNE MAŠINE-Filip Riv

Menu
Kategorije