SMRTONOSNA PESMA – Viktorija Švab

10,30 

„Ja sam nastao kada se jedan dječak toliko plašio svijeta u kojem živi da je iz njega pobjegao na jedini način koji je znao, a to je putem nasilja.” Kejt Harker i Avgust Flin su naslednici ...pročitaj više

12 na zalihi

prodato u poslednjih sati
Trust badget image
SKU: 2082 Categories: , ,

Opis

„Ja sam nastao kada se jedan dječak toliko plašio svijeta u kojem živi da je iz njega pobjegao na jedini način koji je znao, a to je putem nasilja.”

Kejt Harker i Avgust Flin su naslednici podeljenog grada – grada u kojem je nasilje počelo da stvara prava čudovišta. Kejt samo želi da bude nemilosrdna poput svog oca, koji omogućava da čudovišta slobodno tumaraju gradom kako bi natjerao ljude da mu plaćaju za zaštitu.

Avgust samo želi da bude čovjek, jednako dobronamjeran kao i njegov otac, i da ima veću ulogu u zaštiti nevinih. Međutim, on sam je čudovište koje može da ukrade dušu jednostavnom melodijom. Kada iskrsne prilika da drži na oku Kejt, koja se upravo vratila kući nakon što je izbačena i iz šeste škole, Avgust je prihvata objeručke. Ali Kejt otkriva Avgustovu tajnu. Nakon neuspjelog pokušaja ubistva, njih dvoje moraju da bježe kako bi sačuvali živote. Zajedno će se suočiti sa čudovištima koja namjeravaju da ih unište, uključujući i čudovišta unutar njih samih.

„Švabova istražuje prirode pravde i čovječnosti u dobro osmišljenom svijetu sa upečatljivim lokalitetima i intrigantnom magijom zasnovanoj na muzici. Dok u Avgustu i njegovim Sanai blizancima, ona predstavlja čudovište koje je istovremeno i dopadljivo i zastrašujuće. Neizvjestan završetak obećava nastavak.” -The Horn Book

povez: mek
broj strana: 312
pismo: latinica
format: 140 X 200

Dodatne informacije

Djeca

Dječaci, Djevojčice, Unisex

Odrasli

Muški, Unisex, Ženski

Uzrast

8+ godina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SMRTONOSNA PESMA – Viktorija Švab”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SMRTONOSNA PESMA - Viktorija Švab

Menu
Kategorije